Har det danske vejr sat sit præg på din facade? Hvad end vind og vejr, diverse skader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke længere er så køn at se på, så står Omega Byg ApS klar til at hjælpe. Som et anerkendt entreprenørfirma med stor erfaring, står vi klar til at varetage enhver opgave i led med facaderenovering. 

En facaderenovering kan være med til at give dit hus et nyt, flot udtryk, og samtidig friske dit hus op. Der kan være mange grunde til, at man ønsker at få lavet en facaderenovering, men ofte er det på grund af slitage forårsaget af vind og vejr. Facaden er noget at det, som er mest udsat på en bolig, og det er derfor uundgåeligt, at de danske vejrforhold vil sætte sig spor over tid, som f.eks. sætningsskader. 

Kontakt os og hør mere

En anden grund til at man ønsker at få lavet en facaderenovering er, at man ønsker at ens facade skal have et nyt og smukt udseende, og man kan derfor præge det æstetiske udtryk, som ens bygning viser udadtil.

Professionel og grundig facaderenovering i Haslev og resten af Sjælland

Når du får lavet en facaderenovering af Omega Byg ApS, bliver det gjort, professionelt, grundigt og med kundens tilfredshed i absolut højsædet. Vi går aldrig på kompromis med hverken service eller kvalitet, og vi respekterer og har fuld forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, samt dens æstetik.

Kundens tilfredshed er vores tilfredshed og vi vægter kommunikationen mellem kunden og os meget højt. 

Priser på vores facaderenovering

Prisen på en facaderenovering udarbejdes ud fra det pågældende projekt. Prisen på en facaderenovering kan nemlig svinge meget fra opgave til opgave, da ingen opgave er helt ens med en anden.

Prisen på en facaderenovering afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange kvadratmeter facade der skal renoveres
  • Facadens reelle stand, altså hvor mange skader der er

Vi sørger dog altid for at finde frem til den helt rigtige pris på facaderenovering. Vi tager gerne en snak med dig inden arbejdet starter, så vi kan give rådgivning og vejledning, og sammen finde frem til den konkrete pris på dit projekt.

Kontakt os og få et godt tilbud på facaderenovering i Haslev og resten af Sjælland

Har du brug for et anerkendt entreprenørfirma med stor erfaring til at stå for din facaderenovering? Så står vi klar til at hjælpe.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 28 15 15 38 eller sende os en mail på post@omegabyg.dk. Vi ser frem til et godt samarbejde.