Går du og drømmer om flere kvadratmeter i boligen på Sjælland?

Hvad end du overvejer en tilbygning fordi du ønsker at ændre udseendet på boligen eller hvis det kniber med de allerede eksisterende kvadratmeter på grund af f.eks. familieforøgelse, så står Omega Byg ApS klar til at varetage opgaven. Så hvis du går med et ønske om at få mere plads i hjemmet vil vi klart anbefale dig at overveje en tilbygning.

Når det kommer til tilbygninger, findes der utallige forskellige tilbygninger, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan den skal se ud. En tilbygning er også ofte langt billigere end at flytte i et nyt hus. 

I takt med at huset bliver større, så bliver huset også mere attraktivt, hvilket er en fordel, såfremt at man engang ønsker at sælge sin bolig. 

KONTAKT OS OG HØR MERE

 

Få en tilbygning i høj kvalitet i Haslev og resten af Sjælland

Hvis du går med tanker om at få lavet en tilbygning, så har vi erfaring med alle former for byggeri både til bolig- og erhvervsbyggeri. Hos os vægter kommunikationen mellem dig som kunde og os som samarbejdspartner meget høj. 

Vi ved at vi via en samtale med dig bedst kan sætte os ind i dine behov og ønsker for din tilbygning og hermed finde frem til det bedst mulige resultat. Vi mener at god kommunikation er garanti for, at du som kunde ender med den helt rigtige tilbygning.

Foruden vores egen integritet, sikrer vores medlemskab af Dansk Håndværks garantiordning kunden, at byggeprojektet udføres i overensstemmelse med byggereglementet og branchestandarder.

Priser på en tilbygning i Haslev og resten af Sjælland

Prisen på en tilbygning udarbejdes ud fra det pågældende projekt. Intet projekt med en er helt ens som et andet. Prisen på en tilbygning varierer derfor meget ud fra faktorer såsom:

  • Hvor mange kvadratmeter den nye tilbygning skal være på
  • Hvilke materialer der skal bruges til tilbygning
  • Hvilken type gulv skal der være i tilbygningen
  • Skal der indsættes døre og vinduer?

Vi sørger dog altid for at finde frem til den helt rigtige pris på din tilbygning. Vi tager gerne en snak med dig inden arbejdet starter, så vi kan give rådgivning og vejledning, og sammen finde frem til den konkrete pris på dit projekt.

Kontakt os og få et godt tilbud på en tilbygning i Haslev og resten af Sjælland

Har du brug for et anerkendt entreprenørfirma med stor erfaring til at stå for din nye tilbygning? Så står vi klar til at hjælpe.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 28 15 15 38 eller sende os en mail på post@omegabyg.dk. Vi ser frem til et godt samarbejde.