MURER, TØMRER og Aut. KLOAKMESTER

Få et uforpligtende tilbud

Tømrer i Skovlunde, Ballerup og Herlev

Vores faglærte tømrere løser alle former for tømrerarbejde i Københavnsområdet og resten af Sjælland

Murerarbejde er vores store ekspertise, og vi laver mange forskellige typer ombygninger og reparationer.

» læs mere

Vi anlægger nye kloakker og udfører kloakservice på tilstoppede ledninger og brønde til både private og erhverv.

» læs mere

Vi udfører en lang række tømreropgaver lige fra montering af vinduer til større til- og ombygnings projekter.

» læs mere

Professionelt tømrerarbejde

En af vores ekspertiser hos Omega Byg ApS er tømrerfaget. Vi har stor erfaring med en lang række tømreropgaver, og har udført projekter for både privat- og erhvervskunder. 

Vi udfører blandt andet:

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt kan du ringe til os på nedenstående nummer, eller skrive til os via formularen her på siden.

Ring på telefon: 28151538

Renovation og restaurering af gamle bygninger

Hos Omega Byg ApS har vi stor erfaring med renovation og restaurering af gamle bevaringsværdige bygninger. Vi behersker de nødvendige håndværksmæssige metoder, der skal til for, at bygningen bevarer sit originale udseende.

Vi sørger for at kvaliteten er i top når vi arbejder på en restaurering. Dermed undgår vi, at der forekommer uhensigtsmæssige sætningsskader og uoverenstemmelser mellem gamle og nye materialer.

Vi arbejder selvsagt altid ud fra originalitetsprincippet, der dikterer, at man bestræber sig på at genbruge så mange af de originale materialer som muligt under restaureringen. Hermed bevares den kulturhistoriske værdi i bygningen.

Tilbygning- og ombygningsprojekter

Hos Omega Byg ApS udfører alt inden for tilbygninger for både private, erhverv og boligforeninger. Vi laver blandt andet nye tagkonstruktioner og terrasser, samt udbygning af stue, udestue eller kontor.

Med vores store erfaring indenfor hovedentrepriser og fagentrepriser er dit projekt i sikre hænder, og du kan stole på at resultatet lever op til dine forventninger.

Vi tager gerne en dialog med dig omkring dine ønsker og behov for byggeprojektet, og sørger for ordentlig og saglig rådgivning og projektering.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Montering og udskiftning af vinduer og døre

Gennem de seneste år har der været stort fokus på energieffektivisering af boliger i Danmark. Dette har bidraget til at mange boligeejere har kastet sig ud i renoveringsprojekter, såsom efterisolering eller udskiftning af gamle vinduer og døre.

Vinduer og døre, med mange år på bagen, holder sjældent lige så godt på varmen som nyere modeller. Dette har et betydelig indflydelse på den årlige varmeregning, og koster i mange tilfælde ejerne dyrt.

Hvis du føler at du betaler for meget i varme, og dit hus har gamle vindue- og dør installationer, kan det være en god ide at overveje en udskiftning. Tag fat i os og hør, hvilke muligheder du har for renovering.

Lægning af nye gulve

Gamle og slidte gulve kan i nogle tilfælde reddes med en afslibning og grundig efterbehandling, men ønsker man en større renovation kan vi hos Omega Byg ApS lægge nye gulve for dig.

Et nyt gulv kan gøre utroligt meget for atmosfæren i et rum, hvad enten der er tale om nyt gulv i stuen, soveværelset eller køkkenet. Vi har god erfaring med lægning af mange forskellige typer gulve lige fra plankegulve til parket- og lamelgulve.

Vi oplever at folk til tider kan have svært ved vælge gulvtype, og finde den efterbehandling, der passer bedst til dem. Vi rådgiver dig gerne i dit valg af materiale og overfladebehandling, så du får det gulv der passer bedst til dine behov.

Montering af nyt køkken

Køkkenet er et samlingspunkt for hele familien i hverdagen, og et moderne nyt køkken gør utroligt meget for velværet i hele boligen. Hos Omega Byg ApS monterer vi nye køkkener, og varetager gerne hele din køkkenrenovation.

Ofte kombineres monteringen af nyt køkken med et større ombygningsprojekt i boligen. Overvejer du en større renovation kan du tage en snak med os omkring hele projektet da vi også varetager hovedentrepriser, så slipper du for at skulle koordinere samarbejdet mellem en masse håndværkere.

Garanti

Alt byggearbejde, der udføres af Omega Byg ApS, er dækket under Dansk Håndværks garantiordning. Ordningen sikrer dig at vores arbejde er i overenstemmelse med byggeregelementet, og generelt lever op til en meget høj kvalitetsstandard.

Vi arbejder også med følgende:

 Byggeri med garanti

Omega Byg ApS er medlem af Dansk Håndværk, og er dækket af Dansk Håndværks Garantiordning. 

Garantiordningen sikrer dig som kunde ved eventuelle fejl og mangler. Ordningen dækker opgaver til en værdi af 100.000 kr. og du er sikret en uvildig afgørelse i Håndværkets Ankenævn i tilfælde af klager.

Tag fat i os og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt